SHUN Tim Mälzer kartelmes 23cm

219.00

SHUN PREMIER Tim Mälzer
Kartelmes / broodmes
TDM-1705

Lemmet: 23,0 cm
Heft: 12,0 cm

EAN code:
4901601354621

Artikelnummer: TDM1705 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Shun Premier Tim Mälzer serie van KAI wordt gemaakt van het 32-laags corrosiebestendige Damaststaal. Deze zijn afgewerkt met een handmatig aangebrachte hamerslag, bekend als Tsuchime, en verenigen zo een tijdloze esthetiek met een extreme scherpte. Het lemmet heeft een massieve kern uit VG-10 staal met een hardheid van 61±1 HRC.

Naast extreme hardheid is er veel aandacht besteed aan een optimale balans. De Shun Premier Tim Mälzer serie is van broodmes tot Santoku uitgevoerd als een professioneel snijwerktuig, die door de combinatie van optimale functionaliteit en tijdloos design perfect aansluit op het Premium segment.

Naar de uitspraak van Tim Mälzer “Een goed mes verlicht niet alleen het werk, maar bepaalt ook deels het resultaat” is elk van deze zorgvuldig vervaardigde Damastmessen door de Japanse smeedkunstenaars uit Seki City minutieus op zijn desbetreffende gebruik afgestemd. Elke lemmetvorm staat door de bijzondere symmetrische vorm van de greep uit walnotenhout garant voor perfecte snijeigenschappen, zowel voor links- als voor rechtshandig gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.